DIENSTEN

DIT IS WAT WE DOEN

CREATIES

Waanzinnig of functioneel, meestal allebei. Een bar, podium, landmark, noem maar op. De beelden spreken voor zich. Veel hout, veel staal, maar ook textiel, PVC en kunststoffen. Bij voorkeur gebruiken we afvalmaterialen omdat die karakter hebben, wij graag verspilling tegengaan en dat beter is voor het milieu.

STRAATTHEATER / VUURSHOW

Onze aanwezigheid is een doorlopend theater, maar daarnaast doen we vuurshows en spontaan theater, vaak in relatie met de objecten die wij creëren.

CATERING

Als groep hebben we al 15 jaar ervaring met het verzorgen van vegetarische catering. Als we met een grote groep bouwen, brengen we onze eigen veldkeuken mee. We zijn daarmee zelfvoorzienend en kunnen tot 50 mensen van een gezonde en lekkere maaltijd voorzien.

ORGANISATIE / LOGISTIEK

Dixies, podia, apparatuur, verlichting, bewegwijzering, veiligheid etc. Werktuig heeft er ervaring mee en kan hierin adviseren, ondersteunen en/of uitvoeren.

P.R. / MARKETING

Met verschillende ervaren grafisch vormgevers, digitaal en analoog (met textieldrukkers en schilders) kunnen wij P.R. voor onze rekening nemen, van websites tot flyers. Wij weten hoe we in het nieuws moeten komen.

BEWEGWIJZERING

Wij maken van de weg zoeken een feestje met kleurrijke borden of gekke wijzers, passend bij de stijl van het festival. Van te voren gemaakt of ter plekke geïmproviseerd.

CONTACT

Stuur ons een mailtje als je vragen hebt.