Diensten 

Dit is wat we doen

CREATIES

Waanzinnig of functioneel, meestal beiden. Een bar, podium, landmark, noem maar op. De beelden spreken voor zich. Veel hout en staal, maar ook textiel, PVC en kunststoffen. Bij voorkeur gebruiken we afvalmaterialen vanwege het karakter. Wij willen graag verspilling tegengaan omdat dat beter is voor het milieu.

STRAATTHEATER / VUURSHOW

Onze aanwezigheid is een doorlopend theater. Daarnaast doen we vuurshows en spontaan theater, vaak in relatie met de objecten die wij creëren.

CATERING

Als groep hebben we circa 20 jaar ervaring met het verzorgen van vegetarische catering. Als we met een grote groep bouwen, brengen we onze eigen veldkeuken mee. We zijn daarmee zelfvoorzienend en kunnen tot 50 mensen van een gezonde en lekkere maaltijd voorzien.

ORGANISATIE / LOGISTIEK

Dixies, podia, apparatuur, verlichting, bewegwijzering, veiligheid etc. Werktuig heeft er ervaring mee en kan hierin adviseren, ondersteunen en/of uitvoeren.

P.R. / MARKETING

Met ervaren grafisch vormgevers,  textieldrukkers en schilders kunnen wij de PR voor onze rekening nemen. Van posters tot fake news, wij weten hoe we in het nieuws moeten komen.

BEWEGWIJZERING

Wij maken van de weg zoeken een feestje met kleurrijke borden of gekke wijzers, passend bij de stijl van de area. Van tevoren gemaakt of ter plekke geïmproviseerd.

WerkTuig 2023 – Website door Mellemma.